Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Møller Bil Nesttun

Møller Bil Nesttun drives av ekte lidenskap for Volkswagen - vi er ditt bilverksted for Volkswagen i Bergen! Hos oss tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, nye originale bildeler eller verkstedtjenester. Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt kan du få ordnet dette hos oss. Det gjelder enten det er en rutinemessig bilservice, reparasjon av steinsprutskade eller dekkskifte. Vi utfører også EU-kontroll av din Volkswagen. Ønsker du dekkhotell kan vi tilby dette i samarbeid med Mitt Dekkhotell på Kokstad.

Vi setter alltid deg som kunde i fokus og våre kjerneverdier er å være åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig. Når din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy trenger service og vedlikehold står Møller Bil Nesttun klar til å hjelpe deg. Vi har et moderne bilverksted med spesialutdannede og serviceinnstilte fagfolk som kun jobber med Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvalitet lengre.

 Møller Bil Nesttun er autorisert Volkswagen-verksted.Møller Bil Nesttun er autorisert Volkswagen-verksted.Møller Bil Nesttun er autorisert Volkswagen-verksted.Møller Bil Nesttun er autorisert Volkswagen-verksted.

Møller Bil Nesttun er autorisert Volkswagen-verksted.Møller Bil Nesttun er autorisert Volkswagen-verksted.