Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Ruteskift og rutereparasjon

Visste du at vi kan reparere steinsprutskader og skifte frontrute på din Volkswagen? Kom innom oss, ring oss på 24 03 16 00, book time i Bilhold-appen eller på mittbilhold.no

Så lenge du har kasko eller delkasko, er det ingen kostnad for deg å utbedre steinsprut hos Møller Bil Nesttun. Ved skifte av rute betaler du samme egenandel uansett hvilket verksted du bruker. Det er altså ikke dyrere å velge oss fremfor nisjeoperatører. Vi kan reparere de fleste steinsprutskader raskt og enkelt. Bilen blir like sikker som før, og skaden vil knapt være synlig etterpå.

Trykk her for å registrere og bestille reparasjon i Mitt Bilhold

Vi bruker kun originale deler

Hos Møller Bil Nesttun bruker vi kun originale bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Frontruten er en bærende del av karosseriet i bilen og en viktig del av sikkerheten. Derfor er det viktig å velge originalt bilglass i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere.

Skader fra steinsprut

Det er enkelt å bestille skadereparasjon online. Last opp bilder av skaden, og send inn via Mitt Bilhold. Slik slipper du unødvendige besøk til verkstedet!

Som bileier er det viktig at du ikke lar det gå for lang tid før skaden utbedres - en steinsprutskade vil nemlig sprekke opp ytterligere hvis du lar den være. Blir skaden for stor kan det bli umulig å reparere den, og i så fall må hele ruten skiftes. Det samme gjelder dersom det har kommet skitt og vann for langt inn i sprekken.

Originalt utstyr for kalibrering

Vi bruker toppmoderne og originalt utstyr for å kalibrere ved skifte av bilglass. En rekke nye bilmodeller har et montert kamera på frontruten som sender opplysninger til sikkerhetssystemene på bilen. Dersom hele ruten må byttes ut, må dette kameraet kalibreres på nytt.

Ved å bruke originalt kalibreringsutstyr fra Volkswagen kan vi være helt sikre på at alt fungerer som det skal etter skifte av rute. Det kreves ingen kalibrering ved reparasjon av steinsprut.

Viktig med nye vindusviskere

Slitte vindusviskere kan fort ripe opp en ny frontrute, så vi anbefaler alltid å skifte disse ved ruteskift. Det gjør gjerne vi for deg!