Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

TESS velger Crafter

24-timers vakttelefon setter krav til velfungerende servicebiler. Når TESS Vest fikk behov for nye falt valget på robuste Volkswagen Crafter.

TESS, som er mest for kjent sine industrislanger, har regionskontor på Kokstad i Bergen. Denne regionen strekker seg fra Egersund i sør til Sløvåg i nord, og består i dag av 21 servicebiler som er tilgjengelig døgnet rundt hele året. Av disse er 18 utrustet med verkstedsinnredning for å kunne utføre reparasjoner og service ute hos kundene hurtigst mulig.

Meget god oppfølging

I år var det behov for fem nye servicebiler til TESS Vest. Bjørn Vindenes er Supply Chain Manager ved avdelingen og sier følgende om hvorfor valget falt på Møller Bil Nesttun.

-For oss var utstyrsnivå, garanti og total driftspris på servicebilene viktige kriterier. Vi hadde flere billeverandører inne med tilbud, og Møller Bil Nesttun stakk seg tidlig ut som en favoritt med Volkswagen Crafter. Vi fikk meget god oppfølging og raske svar fra nyttekjøretøyselger Jan Sagstad underveis i beslutningsprosessen. Ut ifra en totalvurdering falt valget tilslutt på Møller Bil Nesttun og avtalen denne gang ble på fem nye Crafter, sier Vindenes.

Bjørn Vindenes og Bjarte Eide fra TESS Vest AS på Kokstad.

Velutstyrte biler

-Vårt først møte med Crafter kom allerede i fjor høst da vi fikk levert en tilsvarende modell. Brukerne og vi har vært fornøyd med den. De nye servicebilene er også innredet for å gjøre effektive service- og reparasjonsoppdrag. Disse ble utlevert i sommer og alle brukerne fikk en grundig teknisk gjennomgang av Møller Bil Nesttun, sier Vindenes som har stor tro på at den gode kundeopplevelsen fortsetter.

Om TESS

TESS ble etablert i 1968 og er en teknisk faghandel og leverandør av tjenester og produkter til drift og vedlikehold. Kjerneproduktene er slanger og slangearmatur til industribedrifter i Norge og i utlandet. Viktige industrier for TESS er olje- og gass, havbruk, anleggsentreprenører, maritim, transport, tekniske tjenesteytere og offentlig sektor.

Virksomheten eies i dag av Stiftelsen Erik Jølberg med formål om å sikre en stabil og langsiktig drift samt dele ut midler til tiltak for barn og unge i Lier der hovedkontoret ligger.  Konsernet omsatte for over tre milliarder kroner i 2018. Det jobber 1200 personer ved 130 servicesentre i Norge, Sverige, Danmark, England, USA, Brasil og Singapore.

Slik er de fem Volkswagen Crafter innredet.Fem Volkswagen Crafter til TESS Vest.