Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.3 1ST blir ekteparets 14. Volkswagen

Publisert 29.juni 2020

Ekteparet Ewa og Jerzy Milotzki fra Sandsli gleder seg til oktober. Da leverer de inn sin andre Volkswagen e-Golf til fordel for en helt nye ID.3 1ST fra Møller Bil Nesttun.

Hvorfor valgte dere ID.3 1ST?

- Vi liker godt å kjøre elbil fordi det er billig og miljøvennlig. Leasingavtalen på vår e-Golf går ut i oktober og da passet det perfekt med en ny ID.3 1ST. At rekkevidden er doblet fra dagens e-Golf er veldig bra fordi da blir det enklere å dra på lengre bilturer. Designet appellerer til oss og vi forelsket oss virkelig da vi så den på Bilmessen på Sotra i fjor. Der fikk vi prøvesitte og vi likte alt veldig godt. Her har vi plass til både barnebarn og hund som er viktig for oss.

Vår første Volkswagen var en Variant 1600 i 1972 og siden har vi hatt tolv andre Volkswagen blant annet en av de første Golfene. ID.3 1ST blir vår 14.

Hvilken utgave av ID.3 1ST valgte dere og hvorfor?

-Vi har nå valgt standardutgaven av ID.3 1ST fordi den matcher vårt budsjett og den har utstyret vi trenger. Det stod lenge mellom fargene Makena Turkis og Mangan Grey. Vi endte opp med turkisfargen fordi da føler vi oss ekstra spreke. I tillegg er det enklere å finne bilen igjen på parkeringsplassen.

Som med vår forrige bil, blir det leasing denne gangen også. Vi synes det er enkelt og forutsigbart.

Hvordan er det å velge ID.3 1ST usett?

-Vi så bilen på Bilmessen i fjor, men vi har ikke prøvekjørt den. Likevel er det ingenting å utsette på servicen her og det gjør det enkelt. Vi setter også pris på det gode introduksjonstilbudet.

Hvordan har prosessen vært?

-Vi forhåndsbestilte 3. juni i fjor.  Vi har ventet lenge, men informasjonen underveis har vært bra fra Volkswagen og Møller Bil Nesttun. Andreas (nå salgssjef for nyttekjøretøy) hjalp oss med å forhåndsbestille og selger Christian hjalp oss videre da muligheten for å bestille åpnet nylig. Vi liker den gode oppfølgingen og det tette båndet til selgerne her på Nesttun.

Hva ser dere mest fram til med ID.3 1ST?

-Vi gleder oss veldig til å kjøre lengre mellom hvert ladestopp. Vi planlegger allerede en tur til Telemark til vinteren og kanskje blir det langtur til vårt fødeland Polen neste sommer.

Ekteparet Milotzki gleder seg til deres nye Volkswagen ID.3 1ST kommer til høsten.