Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Her er nye Transporter, men hva er egentlig nytt?

Publisert 28.november 2019

Bergensområdets mest solgte varebil er oppdatert, og her er selgernes høydepunkter med nye Volkswagen Transporter.

Volkswagen Transporter T6.1Volkswagen Transporter T6.1

Redesignet interiør

-Interiøret i nye Transporter har fått en kraftig oppgradering med et mer moderne ratt, dashbord og setetrekk i slitesterke materialer. Touchskjermen er plassert sentralt i dashbordet og er tilsvarende den man finner i Volkswagens personbiler. Digitalt dashbord er mulig å velge som ekstrautstyr, sier selger Arild Skage som er full av lovord om den nye varebilen.

Høyere totalvekt

Nå er totalvekten på både kort og lang utgave inntil 3,2 tonn. Det betyr at du kan fylle nye Transporter med enda mer verktøy. Standard totalvekt er 3 tonn.

Volkswagen Transporter T6.1Volkswagen Transporter T6.1

Plass til lengre gjenstander

-Standard på nye Transporter er en gjennomlastingsluke i skilleveggen for lange gjenstander. Dermed kan du ta med deg gjenstander som er 40 cm lengre enn selve varerommet, som et rør eller planker, sier selger Glenn Blindheim.

Ny styring

En ny type elektromekanisk servostyring kjent fra Amarok og Crafter øker kjøregleden. Den nye styringen på Transporter muliggjør aktiv og adaptiv støtte under kjøring (les mer i neste punkt).

Volkswagen Transporter T6.1Bak rattet i Volkswagen Transporter 6.1

Verdifulle sikkerhetssystemer

-Nye Transporter er fullstappet av sikkerhets- og assistansesystemer for sikker og komfortabel kjøring som sidevindassistent, sensorbasert sidebeskyttelse, Lane Assist, adaptiv cruisekontroll, Front Assist med City-nødbrems, Rear traffic alert, Trailer assist, parkeringssensorer og bakkebremsassistent, sier selger Jan Sagstad.

Fortsatt tilpasset ditt behov

Nye Transporter er tilgjengelig i to ulike lengder og tre takhøyder, og derfor er et perfekt utgangspunkt for skreddersøm med bilinnredning eller andre løsninger som pickup, kranbil, chassis og frysebil. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig yrkestilpasset påbygg.

4MOTION firehjulstrekk er populært

Transporter 6.1 kan leveres med både DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk. Hele 90 % av Transporter-kundene velger faktisk firehjulstrekk. Dette sikrer at Transporter takler alt fra gjørmete byggeplasser til skogsveier og bratte vestlandsbakker med et imponerende godt veigrep året rundt. 4MOTION er tilgjengelig med dieselmotorer på 150 og 199 hestekrefter.

Velkommen til prøvekjøring av nye Volkswagen Transporter.

Velkommen til prøvekjøring av nye Volkswagen Transporter 6.1 her på Nesttun!

Salg Nyttekjøretøy