Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Denne skolebilen skiller seg ut!

Publisert 27.oktober 2021

Centrum Trafikkskole i Bergen har hele 32 skolebiler. Det siste tilskuddet er en knallgul Volkswagen ID.3.

-Vi ønsker å være synlige i bybildet. Derfor valgte vi å foliere denne Volkswagen ID.3, som vi har kjøpt av Thomas Andrésen her på Møller Bil Nesttun, i gul, forklarer daglig leder Stein Edvard Seim ved kjøreskolen.

Anne Vindenes er kjørelærer ved kjøreskolen, og liker godt sin nye og elektriske Volkswagen.

-Det er utrolig kult at min nye skolebil er gul. Den blir så absolutt lagt merke til og vi får mange smil. ID.3 er bra skolebil fordi den er kompakt, har en rå svingradius og noen deilige sportsseter, forteller Vindenes.

Centrum Trafikkskole 1 Volkswagen ID3 Møller Bil Nesttun.jpgCentrum Trafikkskole 2 Volkswagen ID3 Møller Bil Nesttun.jpg

Trafikkskolen valgte en ID.3 Pro med over 400 km rekkevidde. Det er mer enn nok til en dag med undervisning.

Elbil er fremtiden

-Målet er å elektrifisere hele bilparken i løpet av få år. Det er elbil mange kjører hjemme og flertallet tar nå «automatlappen». Vi må likevel beholde noen fossile biler med manuell gir så lenge etterspørselen er der, forteller Seim før han fortsetter;

-En stor takk til Thomas som jeg har samarbeidet med i flere år. Nå har vi bestilt en ny Volkswagen ID.4 som vi gleder oss til å ta i bruk.

Centrum Trafikkskole 3 Volkswagen ID3 Møller Bil Nesttun.jpg