Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Magasin

 • Vi støtter Kreftforeningen når du kjøper ny bil

  Møller Bils forhandlere i Bergen gir nå 100 kr for hver utlevert bil til Kreftforeningens nye møtested for kreftpasienter og pårørende. Med et mål om flere tusen utleverte biler i år bidrar det godt til etableringen av Vardesentret på Haukeland som skal stå ferdig i høst.

  Les mer
 • Denne skolebilen skiller seg ut!

  Centrum Trafikkskole i Bergen har hele 32 skolebiler. Det siste tilskuddet er en knallgul Volkswagen ID.3.

  Les mer
 • Caddy California er familiens nye turfavoritt

  Ekteparet Hanne Øvrebø Fjeldberg og Frode Fjeldberg elsker å utforske nye steder. Derfor var hytte uaktuelt for den aktive friluftsfamilien som bor på Landåsområdet i Bergen. Les hvordan de endte opp med en helt ny Volkswagen-modell med mulighet for overnatting og matlaging.

  Les mer
 • Slik er Volkswagen ID.3 på vinterføre (+film)

  Vår nye storselger, ID.3, er første modell ut i Volkswagens enorme satsning på elektriske modeller. Bakhjulstrekk er noe alle de nye modellene, som er basert på MEB-plattformen, har til felles. Mange kunder stiller spørsmålet om hvordan fremkommeligheten er på vinterføre, og vi har svaret etter å ha testet ID.3 på Bergens første vinterdag.

  Les mer
 • Film: Møt VW-entusiasten som kjører Boble og ID.3

  Martin Aanonsen fra Fyllingsdalen har stor interesse for Volkswagen. Han har kjøpt og kjørt en rekke Volkswagen. Nå eier han en 1962-modell Boble og en helt ny ID.3 1ST med mye til felles.

  Les mer
 • ID.3 1ST blir ekteparets 14. Volkswagen

  Ekteparet Ewa og Jerzy Milotzki fra Sandsli gleder seg til oktober. Da leverer de inn sin andre Volkswagen e-Golf til fordel for en helt nye ID.3 1ST fra Møller Bil Nesttun.

  Les mer
 • Åpner ladestasjoner for elektriske biler

  Vi har etablert hele 23 nye ladestasjoner rett utenfor butikken som er åpne for alle.

  Les mer
 • Skal du på bilferie i Norge i år?

  Mange nordmenn velger å sette seg i bilen og legge ut på ferie i Norge denne sommeren. Årsakene er høy kronekurs, usikkerhet knyttet til koronaviruset og at mange er helt eller delvis permittert. Om du skal ut på bilferie er det lurt å sørge for at bilen er i god stand slik at det ikke oppstår noen overraskelser.

  Les mer
 • Derfor bør du ta verkstedtimen nå

  Vårt verksted holder åpent som vanlig i disse utfordrende tidene, men vi tar alle forholdsregler for å hindre smittefaren. Se hvilke tiltak vi gjør for at du og vi skal få gjennomført vedlikeholdet av bilen din.

  Les mer
 • Trommisen fra Island som ble bilmekaniker på Nesttun

  Ingthor Sigurardarson er opprinnelig fra Island, men er nå bosatt på Skjold. Han begynte som mekaniker hos Møller Bil Nesttun i 2005. Her har han jobbet siden, kun avbrutt av fire år i oljeindustrien.

  Les mer
 • Døv mekaniker med stor arbeidsglede

  Oliver Dahl fra Os begynte som mekanikerlærling hos Møller Bil Nesttun i august 2017. To år senere tok han fagbrevet, men det var ingen selvfølge for den døve gutten som i dag er ansatt som mekaniker.

  Les mer
 • Her er nye Transporter, men hva er egentlig nytt?

  Bergensområdets mest solgte varebil er oppdatert, og her er selgernes høydepunkter med nye Volkswagen Transporter.

  Les mer
 • Her er nye Golf 8 - til Vestlandet før sommeren

  Totalt fire hybrider lanseres først, hvorav to er ladbare med 60 km rekkevidde på strøm.

  Les mer
 • ID.3 kommer til Bilmessen på Sotra

  Vær blant de første som får se og oppleve neste års store elbilnyhet.

  Les mer
 • Ny Volkswagen e-up med lengre rekkevidde og gunstig pris

  Nye Volkswagen e-up Range er på plass i Bergen og Nesttun. Den oppdaterte elbilen har fått en dobling i rekkevidden sammenlignet med forgjengeren, men prisen er fortsatt den samme. De første kundebilene er utlevert, og vi har e-up klar for prøvekjøring.

  Les mer
 • Her er nye ID.3 - fremtidens elbil fra Volkswagen

  Mange har ventet lenge og nå kan vi endelig fortelle deg alt om nye Volkswagen ID.3.

  Les mer
 • TESS velger Crafter

  24-timers vakttelefon setter krav til velfungerende servicebiler. Når TESS Vest fikk behov for nye falt valget på robuste Volkswagen Crafter.

  Les mer
 • Uheldige bulkere: -Håper vi ikke sees igjen

  Det er kommentaren Morten Dyrøy og kollegaene hos Møller Bil Skadesenter Bergen ofte får høre fra kundene med et smil om munnen. Den spesielle tilbakemeldingen kommer fra uheldige bileiere som håper de har bulket bilen for aller siste gang.

  Les mer
 • Slik gjør du din Volkswagen ferieklar

  Sommeren står for tur og mange benytter årets varmeste dager til bilturer i inn og utland. Her er våre råd til hva du bør sjekke før avreise for å unngå utfordringer som både kan koste deg unødvendige penger, lukt og tid.

  Les mer